the culture
building
agency

Seminarium: Så bygger ni kultur i vardagen

Hur kan du bygga kultur i vardagen? Vilka principer ska du använda och hur gör du i praktiken? Nu bjuder vi in till ett seminarium med psykolog Fredric Bohm, där vi utforskar hur ni och era ledare kan förändra och stärka organisationskulturen hos er.

Varmt välkommen på digitalt seminarium 14 juni kl 12:00-13:00.

Idag vet de flesta att en stark och positiv kultur leder till både ökat välmående, engagemang och prestation. Men hur ser verktygslådan ut? Hur planerar och leder ni ett kulturarbete? Hur lägger ni upp ert kulturår? Hur stöttar ni era chefer?

Välkommen till ett seminarium med psykolog Fredric Bohm, där vi utforskar verktygslådan och teknikerna som hjälper er att skapa en stark och positiv kultur där ni mår och presterar bättre tillsammans!

  Agenda

  • Principer för kulturbyggande – Vad säger forskningen?
  • Konkreta verktyg för att bygga kultur
  • Hur kan vi mäta och följa upp våra insatser?

Datum och tid

Datum: 14 Juni
Tid: 12:00-13:00
Plats DigitaltOm Fredric Bohm

Fredric Bohm är psykolog, författare och en av landets mest uppskattade föreläsare. Som ansvarig för metodutveckling på Wildfire befinner han sig i gränslandet mellan forskning och empiri. Wildfire är en byrå hjälper företag realisera sin strategi genom att utveckla kultur och ledarskap. Vi verkar inom alla branscher som retail, industri, tjänster, offentligförvaltning, vård m.m. Vi har hjälpt IKEA, Ica, Säkerhetspolisen, SATS, Räddningstjänsten och flera andra av Sveriges största företag att utvecklas som lag. Genom att kombinera etablerad forskning med lekfulla metoder har Wildfire utvecklat företag i snart 10 år.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR