Vi är ditt bollplank

Med nyfikenhet, lust och upptäckarglädje

Grundare &
VD

Sebastian Wettemark

Vem vill ha ett självspelande piano när man kan få en genialisk enmansorkester? Vi kallar honom Pennan. Inte bara för hans slanka figur. Ge honom dina tankar och tillbaka får du ett visionärt ordpaket av vad du egentligen ville säga.
Och snabbare får en leta efter.
Se om du hinner ringa honom innan han ringer dig!

0703 93 70 70

sebastian@wildfire.se

Grundare &
Utvecklingschef

Fredric
Bohm

Vad är ditt problem?
Om inte Fredric har svaret så är det förmodligen inget problem. 
Möt Sveriges sannolikt mest pålästa psykolog.
Vi kallar honom Hjärnan.
När han inte metodutvecklar och evidensbaserar Wildfires tjänster kan det hända att han dyker upp i en TV-ruta nära dig på bästa sändningstid.

0701 82 56 12

fredric@wildfire.se

Grundare &
Employer branding expert

Robert
Dybeck

Har du nånsin vaknat och känt att orden inte riktigt är med dig idag? Det har aldrig hänt Robert. Ge honom lillfingret och du får en bildrik humoristisk huvudet-på-spiken nedkokt buljongtärning av briljans och krispigt innehåll. Om du lyckas att inte bli inspirerad så bjuder vi på Kulturfika. Sa vi att vi kallar honom Munnen?

0730 21 15 91

robert@wildfire.se

Tjänstedesigner &
Projektledare

Betsy
Carling

Fiskar du efter en systematisk lösning?
Det gör Betsy också.
Alltid faktiskt. Kan något bli lite bättre, smidigare, roligare, smartare, längre… Men du kanske är ute efter en kulturgolfrunda, många är det, men inte många får kulturgolfa med ett före detta golfproffs. We dare you! Ring Svingen så spelar vi.

0708 58 40 68

betsy@wildfire.se

Engagemangexpert &
Culture Advisor

Thomas
Dimming

Vem vill du hålla dig i när det svajar? Vi väljer Klippan. En mer rutinerad engagemangs-seglare känner vi inte till. Ni vet känslan av att hundra procent luta sig tillbaka och låta sig svepas med av en trygg hand, och så plötsligt blir du utmanad på det där sättet där du vaknar till och lyfter dig ett snäpp av bara farten. Så känns det att ha Thomas i rummet. Lyckost oss och våra kunder!

0708 75 05 46

thomas@wildfire.se

Kundutvecklare &
Personal brand expert

Claudia
Andreini

Vet du vem du egentligen är?
Frågar du Claudia så kommer du i alla fall få veta vilken färg du har… Men definitivt också hur du låter ditt personliga varumärke lysa. Vi kallar henne inte Elden för inget. Du kan ge dig på att hon möter dig med precis den där italienska värmen som du hittar i en timmatalskokad het tomatsås. Da non perdere.

0733 14 00 14

claudia@wildfire.se

Kulturdesigner &
Community building expert

Pontus Ekman

Hur når du ut och bygger kultur 2020?
Vi kan lova dig att Pontus inte bara kommer lyssna på ditt svar utan också guida dig genom mål, mening, systemval och workshopsmetoder i en digital värld. Med charm och intelligens. När många munnar pratar samtidigt är det uppfriskande med lugn och lyhördhet. Möt Örat! Fysiskt eller digitalt, det är väl samma sak?

0704 10 25 88

pontus@wildfire.se

Kulturbyggare &
Business developer

Josefin
Falck

Är du på jakt efter en strategisk digitalsmart doer? Eller en lugn leende lingvist? Sluta leta och kasta bara in ditt behov. Välj själv om du vill ha en vass plan tillbaka eller en jättevass.
Kniven för din tanke och idé till liv och nytta. 
Ja såklart kan Josefin också spela gitarr och sjunga och träna er alla i thaiboxning och you name it. 

Vissa bara har det.

0708 55 92 55

josefin@wildfire.se

Kom och hälsa på

När vi inte är ute på spännande kulturbyggaruppdrag så hittar ni oss på söder. Varmt välkommen till vårt ljuvliga lilla palats på en kulturfika! 

Kontakta oss