the culture
building
agency

Seminarium: Från motarbetare till medarbetare

Så vänder du frustration till engagemang

Något som tar mycket energi och är en onödig källa till irritation hos ledare är frustrerade och negativa medarbetare. Personer som av olika anledningar inte driver mot målet utan är mer motarbetare än medarbetare.

Hur pratar du med en krångliga typer? Hur får du någon att sluta vara passivt aggressiv och istället uttrycka sina förändringsbehov positivt? Hur kan vi med hjälp av samtal och rätt retorik byta ut negativa attityder mot lösningsorienterat och enkelt samarbete? 

Det här seminariet ger ett smakprov på Wildfires ledarskapsträning som fokuserar på färdigheter som hjälper dig bland annat när det kommer till samtalsmetodik och konflikthantering. Psykolog Fredric Bohm ger dig konkreta och handfasta tips på hur du vänder negativitet och frustration till motivation hos dina kollegor och medarbetare. 


Ta med dig: 

  • Retoriken som vänder frustration till motivation
  • Effektiva tekniker som gör det enklare att bemöta negativitet
  • Insikt om hur ditt eget beteende påverkar andra

Datum: 1 april
Tid: kl 12:00-13:00
Plats: Zoom 


Anmäl dig: 

“Fredric är väldigt inspirerande att lyssna på” Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR