the culture
building
agency

Wildfire och AddSecure vinner pris i Magnet Awards

Hurra! Vi har gjort det igen! Tillsammans med AddSecure vinner vi pris för vårt kulturarbete. Vi är så glad och stolta!

Magnet Awards är en non-profit kunskaps- och inspirationsarena som årligen arrangerar SM i Employer Branding, en tävling som hyllar arbetsgivare som gör skillnad. I år kammade vi hem en bronsmedalj i den internationella klassen.

Juryns motivering: Att smälta samman kulturer från olika bolag vid uppköp och skapa engagemang är mycket utmanande och det finns få företag som verkligen lyckats med detta. Det är dock något som vi fick se exempel på i detta inskickade bidrag. Denna finalist har på ett strategiskt och inspirerande tillvägagångssätt under flera års tid byggt en stark positiv företagskultur och sammanhållning cross-border mellan både lands- och tidigare företagsgränser. Resultaten har inte låtit vänta på sig. Juryn är mäkta imponerad över de framgångsrika KPIer som uppvisas och kan bara säga hatten av för väl utfört arbete. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR