2 frågor som gör dig relationssmart

Om du missade vårt seminarium om relationer tidigare under våren (eller kanske rent av såg det och är väldigt sugen på att se det igen) så behöver du inte längre leva i längtan och ovisshet. För nu finns det här!

Lyssna till psykologen Fredric Bohm, medgrundare och produktutvecklare på Wildfire, även känd som psykologen i TV-programmet ”Gift vi första ögonkastet”.

Fredric delar med sig om vad forskningen säger om relationer och hur viktiga vi människor är för varandra. Med 10 års erfarenhet av parterapi har Fredric observerat 2 viktiga frågor som vi behöver ha koll på för att kunna avgöra om våra relationer gör oss just lyckliga. Om det och annat spännande på temat relationer berättar han i den här filmen.

Hoppas du gillar det!

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR