the culture
building
agency

Så lägger du upp ditt kulturår 2021

Digital lunchträning: forskning och Wildfires Changemodell

Hur använder du kulturarbetet för att stödja den strategi och förflyttning som ni har som företag? Vilka verktyg kan man använda för att få en kultur som består av vissa attityder och beteenden? Hur får man mer förändring, lärande eller kundfokus?

I detta Lunch&Learn pass går vi igenom hur man steg för steg bjuder in medarbetarna i en dialog som är engagerande och skapar affärsresultat. Vi går igenom HUR du bygger kultur genom att använda pulser och dilemman som verktyg.  Passet är ett utdrag från Wildfires mycket uppskattade kurs “KulturPilot“.

Lyssna till psykolog och metodchef Fredric Bohm som går igenom teorin bakom, och kundansvarig Robert Dybeck som delar med sig av praktiska exempel. Under seminariet får du också konkreta uppgifter att resonera kring så förbered dig gärna på några kortare interaktiva moment i små grupper.


Välkommen på seminarium

Seminariet hölls 26 november men du kan ta del av hela seminariet
Digitalt i efterhand.

Anmäl dig här

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR