the culture
building
agency

Seminarium: Hur skapar vi en stark företagskultur?

Och hur kopplar vi det till prestation?

För ett decennium sedan var det fortfarande många som inte såg kopplingen mellan kultur och prestation. Idag har de flesta företag ”kultur” som en av sina strategiska prioriteringar. Man förstår att ett starkt lag som ”vill tillsammans” vinner även mot den som är erfaren men tillbakalutad. Kultur är högt på agendan.

”9/10 har värdeord, men 2/10 lyckas få kulturen att genomsyra beslutsfattande”

Studie av Wildfire och Stockholms Universitet

Utmaningen som allt fler företag brottas med idag är ”hur” man gör i praktiken för att bygga kultur. Många har provat häftiga kick-offer fulla av inspirationstalare och fräsiga ballonger och insett att det inte räcker. Frågan är hur man bygger kultur i praktiken? Vilka metoder finns ? Hur lägger man upp sitt kulturår? Och viktigast av allt – hur får du med ledningsgruppen, cheferna och medarbetarna på tåget?


Ta del av våra bästa tips

Med erfarenheter från flera bolag såsom tex IKEA, ICA, Säkerhetspolisen, och Räddningstjänsten Human har psykolog och metodansvarig Fredric Bohm utvecklat och utvärderat forskning och metoder.

Den 23:a februari bjuder Kvadrat tillsammans med Wildfire vi in till ett fartfyllt frukostseminarium där vi lyfter de bästa, mest effektiva sätten att förena och förstärka ditt bolag med kultur som den största släggan. Vi bjuder på några av våra bästa tips om hur du bygger kultur härifrån och framåt.

Wildfire är nördigt intresserade av kultur och får jobba med stora och små företag, i en internationell kontext. Vi är humlorna som samlar erfarenheten.


Seminariet är fullbokat – men skriv gärna upp dig på väntelista

Seminariet är kostnadsfritt. En No Show-avgift utgår vid utebliven närvaro om du anmält dig att delta på plats. Denna avgift är hos oss 349 kr ex. moms. Du har såklart alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe!


Datum och Tid

Datum: 23 februari
Tid: Frukost från 07.30. Föreläsning 08:00-09:00
Plats Göteborg. Kvadrats kontor på Kyrkogatan 13, 2 tr upp


Om Fredric Bohm och Wildfire

Fredric Bohm är psykolog. författare och inspiratör. Som chef för metodutveckling på Wildfire befinner han sig i gränslandet mellan forskning och emperi.

Wildfire är en byrå hjälper företag realisera sin strategi genom att utveckla kultur och ledarskap. Wildfire verkar inom alla branscher som retail, industri, tjänster, offentligförvaltning, vård m.m. och deras. Vi har hjälpt IKEA till Ica, Säkerhetspolisen, Aleris och flera andra av Sveriges största företag att utvecklas som lag. Genom att kombinera etablerad forskning med lekfulla metoder har Wildfire utvecklat företag i snart 10 år.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR