the culture
building
agency

Ta ditt ledarskap till nästa nivå – utbildning i värderingsstyrning – 28 sept

Vill du bli riktigt duktig på att bygga en stark, positiv kultur i ditt team och leda genom värderingar? Såklart du vill! Det är också därför vi tycker att du ska boka in dig och din kollega på vår ledarutbildning den 28 september i Stockholm.

Under en hel dag får du träffa våra kunniga och karismatiska kursledare Fredric Bohm och Claudia Andreini som ger dig konkreta tips på hur du utvecklar ditt ledarskap i praktiken. Du får även tillgång till vår digitala utbildningsplattform med forskning, filmer och övningar.

Visst låter det bra?


Just nu! Två platser till priset av en.

Som en del av vår lanseringskampanj får du möjlighet att bjuda med en kollega kostnadsfritt när du anmäler dig till utbildningen den 28 september. Starta hösten med att förena nytta med nöje och boka in era platser redan idag!


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR