the culture
building
agency

Join our TRIBE – jobba med oss

Wildfires konsulter driver förändringsprojekt, ledarutveckling och hjälper kunder att bygga kultur i små och stora organisationer. Vi jobbar med de allra häftigaste projekten på de roligaste bolagen. Nu vill vi ha förstärkning och söker charmiga, roliga och ruskigt kompetenta kollegor. Vill du vara med oss på vår resa när vi hjälper våra kunder och samtidigt paketerar och utvecklar våra tjänster, så att det blir ännu lättare och effektivare att bygga kultur tillsammans med oss? Vi vill som företag upplevas som sharp, modern, playful och trustworthy och vi ser gärna att du har en profil som hjälper oss att vara just det.

Lediga positioner

Senior Project Manager
Kompetent och erfaren inom att hålla ihop större projekt med fler inblandade, många deadlines, en rad digitala system och kunder med höga ambitioner. Du älskar att göra komplexa projekt enkla, lättöverskådliga och brukar ofta få beröm för hur pedagogisk du är. Ett intresse för människor och beteendepsykologi kommer att hjälpa oss långt och ditt öga för detaljer i text och form blir helt enkelt körsbäret på toppen. Att du hanterar digitala plattformar och verktyg obegränsat ser vi som en självklarhet. Tjänsten kan vara heltid eller deltid. Som anställd eller konsult.

Project coordinator & Content creator
Noggrann, lyhörd och initiativrik juniorkonsult som stöttar våra experter och projektledare. Du är van vid digitala publiceringsverktyg, har öga för detaljer och älskar helt enkelt kommunikation i alla dess former (text, bild och video). Du är nyfiken, tar snabbt till dig ny information och gillar att växla mellan olika uppgifter i olika projekt. Tjänsten kan vara heltid eller deltid. Som anställd eller konsult.

Kontakta oss så tar vi en fika

Hör av dig, berätta vem du är och varför du vill jobba med just Wildfire och företagskultur. Skicka ett mail till career@wildfire.se och berätta om du är intresserad av hel eller deltid samt vilken tjänst/omfattning du är mest intresserad av. Vi har kontor i centrala Stockholm. Uppskattar ödmjukhet, värme och självdistans. Vi vill gärna ha roligt på jobbet! 😀

Wildfire – The Culture Building Agency

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR