the culture
building
agency

SATS och Wildfire vinner pris för sitt samarbete

SATS Culture Workout är namnet på den interna satsning SATS Nordic startat för att stärka den interna dialogen runt värderingar och samarbete. Genom lättillgängliga och kreativa verktyg har organisationen kunnat träna på beteenden och attityder som de vill ska genomsyra den gemensamma arbetsvardagen. Likt en muskel som tränas och byggs över tid vill man även träna upp kulturen över tid. Som stöd i arbetet har de tagit hjälp av kulturbyggarbyrån Wildfire. Nu har arbetet uppmärksammats under Magnet Awards 2023. 

SM i Employer Branding 
Magnet Awards, som även brukar benämnas “SM i Employer Branding”, föddes i Norge 2014 och har en svensk motsvarighet sedan 2016. Tävlingen är ett Non Profit Project, den enda och största i sitt slag inom just Employer Branding. Sedan starten i Sverige har Magnet Awards skalats upp i format, antal deltagare, tävlingskategorier och inlämnade bidrag för varje år. Syftet med tävlingen är att lyfta arbeten som inte bara visar hög strategisk och kreativ nivå, utan även skapat mätbara resultat och return on investment.

– På SATS är det allas ansvar att bidra till att skapa en arbetsplats där varje enskild medarbetare kan må bra och prestera på allra bästa sätt. Med SATS Culture Workout så har vi tillsammans med våra 8500 medarbetare, i hela norden, dedikerat och fokuserat arbetat på att bli bättre och starkare tillsammans. I Wildfire har vi haft en stark sparringpartner och som med sin smarta och kreativa input mött våra utmaningar och förväntningar på allra bäst, och vi är så glada över att vårt fina arbete nu prisas.Säger Johan Westberg, Nordic Culture and People Manager på SATS. 

–  Vi är så stolta och glada över det vi skapat tillsammans! SATS är en fantastisk organisation att samarbeta med och det märks att de tar arbetet med sin kultur på allvar och verkligen lever sina värderingar – en fröjd att se. Att vi får den här utmärkelsen gör det bara ännu mer lustfyllt och ökar motivationen att nå ännu högre och längre under kommande år. Kultur byggs över tid och vi har bara börjat! Säger Josefin Falck, kulturbyggare på Wildfire. Anna Raftheim, Sebastian Wettemark, Josefin Falck och Johan Westberg på prisutdelningen 15 mars 2023.
Anna Raftheim, Sebastian Wettemark, Josefin Falck och Johan Westberg på prisutdelningen 15 mars 2023. 


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR