Webinarium: “Mjuka värden” är inte längre mjuka

För 10 år sedan var den vanligaste frågan vi fick “Varför ska vi jobba med kultur?”. Idag har de flesta förstått att kulturen är viktig och att en positiv kultur är positivt korrelerad med goda resultat. Yes, kul att det går framåt! 10 år har gått…

Den vanligaste frågan vi får om kultur idag

Kan du gissa vilken som är den vanligaste frågan vi får idag? Det är är inte längre varför utan hur. “Hur ska vi jobba med vår kultur och hur vet vi att vi gör rätt?”

Den frågan älskar vi att få! Eftersom det är just detta som är vår paradgren. Vi brinner för att gräva i forskning, skapa struktur och system för att ni på ett så effektivt sätt som möjligt ska kunna jobba med er företagskultur. Det är faktiskt det bästa vi vet! 

I det här seminariet kommer vi att fokusera på hur det går till när vi mäter kultur och berätta historien om hur vår Culture Audit föddes. 

Möt Leg. psykolog och Wildfires utvecklingschef Fredric Bohm, när han under en timme presenterar värdet av att göra mjuka värden hårda. Ingen kan få en timme att gå så snabbt som Fredric och det här kommer att vara en väl investerade timme av ditt liv, det kan vi lova!


Datum & tid

Datum: 1 oktober kl 12:00-13:00 
Plats: Zoom 
Pris: Kostnadsfritt 


Vad vi kommer att prata om:

  • Hur du lyckas med att mäta kultur
  • Vad ska man tänka på?
  • Vilka fördelar som finns med att löpande mäta kulturen

Kort om Fredric

Fredric Bohm är inte bara Leg. psykolog, författare och en av Sveriges mest bokade och uppskattade föreläsare inom motivation och ledarskap. Han är även medgrundare och produktutvecklare på Wildfire. Med stor kunnighet och mästerlig pedagogik får han oss att förstå även det mest komplexa.


Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR