Intrum väljer Wildfire som kulturbyrå

Vi är så otroligt glada över att nu kunna avslöja att Intrum väljer Wildfire som kulturbyggarbyrå! Efter sammanslagningen mellan Intrum Justitia och Lindorff 2017 är Intrum marknadsledande i Europa inom kredithantering. De finns i 24 länder runt om i Europa plus Latinamerika (Brasilien) och är över 10 000 anställda som arbetar för att hjälpa företag utvecklas genom att erbjuda lösningar skapade för att ge bättre kassaflöde och ökad långsiktigt lönsamhet, samtidigt som vi tar hand om deras kunder. Nu tar Intrum Sverige hjälp av Wildfire för att fortsätta sin kultursatsning. 

-Vi valde Wildfire eftersom de är experter på hur man jobbar med kultur och värderingar i praktiken, dessutom är de ett så otroligt härligt gäng med driv och passion för frågorna. Den erfarenhet och energi som de kommer in med skapar både trygghet och entusiasm i arbetet, säger Tomas Torarp, Director Human Resources,  Intrum Sweden. 

-Vi är så glada över samarbetet! Intrum har verkligen gjort ett gediget förarbete och tar arbetet med kultur på allvar. Det är såklart en extra spännande kulturutmaning när vi dels behöver ta hänsyn till kultur i olika länder och samtidigt de olika kulturer som möts vid en sammanslagning. Att få utmana kulturen i en bransch som av många kan uppfattas som lite konservativ är alltid extra kul, säger Sebastian Wettemark, VD på Wildfire.

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR