Case Upplands Motor

Så får bygger du din TRIBE utanför bolaget – så når du ut med din kultur

Hur duktiga är ni på på att gradvis bygga upp intresse för ert företag? Har du koll på när varje kandidat ska få just sin information för att vara villig att närma sig er ytterligare? Hur gör du för att individualisera marknadsföringen till era kandidater?

En kandidatfabrik hjälper er skapa, utveckla och underhålla intresset hos kandidater med smart kommunikation. Tänk dig ett flöde av små, lustfyllda meddelanden som sakta får individen att bli mer och mer intresserad. Baserat på automation skräddarsys budskap till kandidaterna efter var de befinner sig i sin mognad till att söka till er. Först när de är i ett läge av “desire” börjar vi prata om konkreta jobb och ber dem att söka. Deras digitala fotspår avslöjar vilka meddelanden de ska få.

”Vi har ett systematiskt flöde av kandidater som upptäcker att vi är den bästa arbetsplatsenför teaminriktadepersoner som vill trivas, utvecklas och prestera, vilket ger rekryteringar på kort och lång sikt!”

HUR SKA VI HA TID? HUR SKA VI ORKA?

Att individanpassa informationen kräver en bra process. Enkla rutiner, tydliga roller och beprövade knep hjälper långt. Ladda ner vårt Case för att läsa mer om framgångsfaktorerna för att lyckas och hur du undviker vanliga fallgropar som många tyvärr hamnar i.

Ladda ner case