Ledarträning med Wildfire 

Ta ditt ledarskap till nästa nivå

Medarbetare som känner en hög grad av motivation inför sin uppgift presterar bättre. Hur kan du som ledare plocka fram den inre drivkraften i varje individ och på så sätt öka motivationen? Vad säger forskningen och vad kan du göra rent konkret?

Den 22 februari ses vi för att djupdyka i ämnet under en heldag! Du får även tillgång till vår digitala plattform med filmer, teorier och övningar.

Just nu! Två platser till priset av en.

Som en del av vår lanseringskampanj får du möjlighet att bjuda med en kollega kostnadsfritt när du anmäler dig till utbildningen den 22 februari. Förena nytta med nöje och boka in er redan idag!

Sagt om kursen

"De viktigaste insikterna jag tar med mig från utbildningen är verktygen vi fått lära oss för att coacha, motivera och leda våra medarbetare"
Hampus Wikström
Head of Tech
"Wildfires ledarskapsprogram är en helt fantastisk ledarträning! Det här är ovärderligt och verkligen något som alla borde gå"
Hemad Razavi
CEO

Motivationsstyrning

TA FRAM DEN INRE DRIVKRAFTEN I VARJE INDIVID

Kraften i att vara motiverad, alltså att vilja något, är otroligt stark. Det är därför inte konstigt att kunskap om motivationsfaktorer och förmågan att påverka andra människors vilja och motivation är något av det viktigaste färdigheterna man kan ha som ledare.

EXEMPEL PÅ INNEHÅLL:

Träffa oss den 22:a februari

Under en hel dag får du träffa våra kunniga och karismatiska kursledare Fredric Bohm, leg Psykolog och Claudia Andreini, ledarcoach. De ger dig konkreta tips på hur du utvecklar ditt ledarskap i praktiken. Du får även tillgång till vår digitala utbildningsplattform med forskning, filmer och övningar. 

Anmäl dig

Datum 

22 feb (2023) Motivationsstyrning

10 maj (2023) Konflikthantering

20 sept (2023) Samtalsmetodik

15 nov (2023) Förändringsledning

Kursledare 

Fredric Bohm, Leg Psykolog 

Claudia Andreini, Ledarcoach

Plats: Convendum – Kungsgatan 9, Stockholm 

Tid: kl 09:00-15:00

Pris per modul: 16.500 SEK

Paketpris för 6 st moduler: 69.500 SEK 

Pris ex moms.

Är ni fler än 6 personer som vill gå utbildningen, fråga oss om separat offert. 

Betalningsvillkor:
30 dagar. Vid avbokning mindre än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Vid förhinder pga sjukdom erbjuder vi kostnadsfritt nytt tillfälle.  

Vad händer när jag anmält mig?
När du fyllt i dina uppgifter via anmälningsformuläret skickas en bekräftelse till din angivna e-postadress med mer information.

Du kommer att ha tillgång till den digitala plattformen för självstudier under en månad med start en vecka innan det bokade kursdatumet. Den länken skickas i ett separat mail.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss!

Varma hälsningar 
Team Wildfire 

Kontakt

Kul att du vill komma i kontakt med oss! Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.