the culture
building
agency

SATS väljer Wildfire som kulturbyrå

Vi på Wildfire är så stolta och glada över vårt senaste kultursamarbete – SATS. SATS Group är Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos sina medlemmar och samhället i stort. SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, varav 2.000 heltidsanställda.

– SATS värderingar har en fundamental, stark och viktigt roll hos oss i hur vi beter oss mot varandra – medarbetare som medlemmar och på gymmen som på våra Servicekontor runt om i Norden. För att vi ska lyckas med vår vision ’We make people healthier and happier’ så behöver vi få med oss alla på resan framåt, och när vi nu fortsätter vår värderingsresa så var valet av partner i Wildfire enkelt. De förstår vad vi vill uppnå, samtidigt som de utmanar oss med kreativa och spännande sätt att bygga en värderingsstyrd kultur. Vi ser så fram emot det här kultursamarbetet! Säger Johan Westberg, Nordic Culture and People Manager på SATS. 

– Det här är verkligen en drömkund för oss! SATS hjälper dagligen så många att förbättra sin hälsa och livskvalitet genom träning. Nu får även vi bidra i det viktiga arbetet genom att hjälpa dem att bli ännu bättre tillsammans, säger Sebastian Wettemark, VD på Wildfire.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR