Wildfire 💛 re:tink

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera vårt senaste samarbete – rekryteringsexperten Johan Iggbom och bolaget re:tink. Re:tink hjälper bolag att nå sin vision och sina mål genom att rekrytera rätt. På samma sätt som vi på Wildifre är övertygade om att det är människorna som gör framgången, vet re:tink hur viktigt det är att få in rätt potential i sitt bolag för att kunna ta sig dit man vill. Så vill ni bli ännu vassare på att rekrytera rätt utifrån er kultur, hållbara agenda och vision är re:tink redo att hjälpa er.

Vi ser fram emot alla roliga saker vi ska göra ihop. Håll utkik, ni kommer att se mer av både Johan och re:tink framöver!

Läs mer på retink.se

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR