NBV väljer Wildfire som kulturbyrå

Vi är så stolta och glada över att kunna presentera vårt senaste kulturbyggarsamarbete – NBV! NBV är Sveriges äldsta studieförbund med över 120 års erfarenhet av folkbildning. Ett partipolitiskt obundet och religiöst neutralt studieförbund, vars uppdrag kommer från våra medlemsorganisationer och verksamheten möjliggörs genom tusentals ideella cirkelledare samt stöd från stat, kommun och landsting.

Vi valde Wildfire för deras energi som människor och tydliga metod i hur man arbetar med organisationskultur på ett inkluderande sätt. Vi har höga förväntningar på att vårt samarbete kommer leda till att öka NBVs syftesdrivna folkbildning, säger Andrea Lavesson, Biträdande rektor på NBV. 

Det här är så otroligt kul! NBV är en organisation med en tydlig, meningsfull mission, stark historia och värdegrund. Det är faktorer som tillsammans lägger grunden till ett lyckat kulturarbete. Att få hjälpa dem att lyfta sitt arbete med kultur och ledarskap till nästa nivå känns både viktigt och roligt, säger Claudia Andreini på Wildfire.

Vi på Wildfire älskar kunskap nästan lika mycket som kultur och är otroligt glada över att få vara med och bidra till NBVs värdefulla arbete för ett bättre samhälle.

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR