the culture
building
agency

3 saker ni inte får missa i er hybridpolicy

En ny arbetsvardag kommer att möta oss, den här gången en hybrid variant, där vi ska hitta en kombination av distansarbete och kontorsarbete. Den hybrida arbetsplatsen har mycket att erbjuda men det finns några centrala frågor vi måste ta ställning till.

I den här artikeln lyfter Fredric Bohm, Leg psykolog och Josefin Falck, Kulturbyggare på Wildfire tre viktiga perspektiv att ta hänsyn till nu när vi går in i den nya, hybrida arbetsvardagen. Vad säger den senaste forskningen om motivation? Vad är det egentligen som ligger till grund för välmående och prestation? Och hur applicerar vi dessa insikter på vår verksamhet? 

Fyll i dina uppgifter nedan för att ladda ner artikeln. Kryp sedan upp i det skönaste soffhörnet och njut av härlig läsning. Hör gärna av dig om du vill fortsätta diskussionen. Vi på Wildfire älskar att prata om kultur, hållbar prestation och är aldrig längre än ett samtal bort.

Trevlig läsning önskar vi på Wildfire!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR