April April…We love people!

Nä, det stämmer inte helt. Vi tänker inte hyra globen, vi ska inte skrämmas och vi tänker absolut inte kröna det med Måns Zelmerlöw som konferencier (även om han är både rolig, pratbar och sjunger fint). Vi ville skoja lite. Första April och allt.

Men det var inte bara skämt och lek. Det stämmer att människan idag, ofta, är lite väl uppmärksam på faror. Men fråga vilken person med oro som helst, ibland har de rätt. Och det har de faktiskt, ibland ser de/vi runt hörn och upptäcker saker som andra missar.

Det är värt att lyfta! Så hur hyllar vi? Till att börja med, kanske det räcker med att synliggöra, öppna upp och skapa arbetsplatser med tillit. När vi har trygga team, kan vi hantera hur vi känner och hitta tryggheten ihop.

Det är vår bästa Hyllning!

Glad påsk önskar vi på Wildfire

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR