the culture
building
agency

Bygg starka team på distans

Under åren som gått har många av oss blivit tvungna att lära oss att arbeta och samarbeta på distans. För vissa har det varit enkelt, för andra otroligt svårt. Några förvandlas till katter och ryktet säger att kombinationen skjorta och kalsong är den hetaste modetrenden våren 2021. Men vad händer egentligen i en grupp när vi inte kan ses irl? Och hur säkerställer vi att alla mår och presterar på topp, trots att världen är uppochnedvänd? Låt oss titta närmare på det.

I artikeln Så bygger ni starka och engagerade team på distans – våra 9 bästa tips! delar vi med oss av våra 9 bästa tips på hur ni bygger en stark kultur på distans. Tipsen baseras på forskning, undersökningar, intervjuer och omvärldsspaningar. 

Fyll i dina uppgifter nedan för att ladda ner artikeln! Trevlig läsning önskar vi på Wildfire.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR