the culture
building
agency

Wildfire 💜 Flourish

HR/Tech företaget Flourish och kulturbyrĂ„n Wildfire ingĂ„r ett spĂ€nnande samarbete dĂ€r bolagens respektive erbjudande ska erbjuda kunderna ett unikt koncept av kulturbyggande och HR/Tech. Partnerskapet innebĂ€r samarbete av flera slag, allt ifrĂ„n gemensamma webbinarier och kundevent till produkt- och processutveckling. Flourish kombinerar modern chatbot-teknologi med SaaS. Wildfire har mĂ„ngĂ„rig erfarenhet mĂ€nniskor, psykologi och kulturbyggande. Som partners samlas vi runt mĂ€nniska och teknik!     

MĂ„rten Andersson, Grundare – Flourish

–       I pandemins spĂ„r ser vi pĂ„ Flourish att mĂ„nga organisationer kommer, en gĂ„ng för alla, inse kulturens betydelse för framgĂ„ng. Att bygga och förĂ€ndra kultur Ă€r komplext men teamet pĂ„ Wildfire har, med hjĂ€lp av erfarenhet, smartness och faktiskt humor, lyckats göra det till nĂ„got greppbart. Wildfire Ă€r ett av de fĂ„ bolag som faktiskt Ă€r sĂ„ coola som de, betraktat utifrĂ„n, uppger sig att vara. Vi Ă€r mycket stolta att vi med detta partnerskap kommer börja erbjuda deras tjĂ€nster till vĂ„ra kunder.

Sebastian Wettermark, Grundare – Wildfire

–        Vi vet att dialogen Ă€r kĂ€rnan i kulturbygge. Genom dialogen kan du stĂ€mma av och stĂ€rka attityder och beteenden du vill se mer. Att skapa förutsĂ€ttningar för olika former av dialog Ă€r viktigt. 
HR-tech Àr pÄ frammarsch och vi har alla hört och lÀst om chatrobotar i rekrytering. Nu kan du lÄta dina teamchefer ta tempen i sina team med hjÀlp av Flourish-chatrobot som stÀller frÄgor och samlar in konkreta och vassa förbÀttringsförslag. Det Àr roligt, mÀnskligt och annorlunda!

Dela pÄ facebook
Dela pÄ google
Dela pÄ twitter
Dela pÄ linkedin
Dela pÄ pinterest
Dela pÄ print
Dela pÄ email

Vi anvÀnder cookies för att ge dig den bÀsta upplevelsen pÄ vÄr webbplats. LÀs mer om cookies och GDPR