Jobb: Charmig tankeläsare

Vi söker en charmig tankeläsare som också vill att fler ska ha skoj på jobbet

Wildfire är nordens kanske mest spännande företag. Ett litet, växande företag där allt vi gör heter företagskultur i förnamn och digitalisering i efternamn. Våra typiska kunder är ledande företag i Norden som IKEA, SÄPO, Foodora, Tele2, ICA, Circle K. Vi ska växa och bygger en tjänst som på sikt även ska stötta företag i övriga världen att bygga moderna TRIBES med en stark och särskiljande kultur.  
Många söker kunskap på vår webb, laddar ner rapporter och letar svar på hur de kan ta nästa steg i sitt kulturbygge. Det är här Du kommer in i bilden!

Vi söker nu dig som är relationssmart.  Tänker du på vad andra tänker på och kan se behov? Vi är på jakt efter den berömda spindel i nätet som guidar våra kunder i att komma i kontakt med rätt konsult. Vill du jobba (hel eller halvtid, upp till dig) med att koppla ihop intresserade kunder med konkreta behov tillsammans med olika experter? Och är du den som gärna ”busar med kunden” och vet att du är bra på det ;)? Är du dessutom flink på att skriva inlägg i sociala medier och annat content såsom eventinbjudningar samt hanterar digitala verktyg i sömnen så kommer du ha riktigt kul, och vi med!

Skicka några rader till oss! Det behöver inte vara så affärsmässigt. Ge oss en känsla av dig så tar vi det därifrån.

sebastian@wildfire.se

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR