Kultur 2021 – så bygger vi nu

Okej. Så vi har ytterligare ett år framför oss som kräver extraordinära insatser i kultur och ledarskap. Behöver du andra tips än digitala aw’s och roliga hattar? Vill du ha nya tankar och grepp för hur du bygger kultur digitalt våren 2021?

Hur vi hanterar våren 2021 blir som för tonåringen som flyttar hemifrån. De första stapplande stegen in i en ny verklighet där nya balanser behöver hittas mellan arbete hemma, kontakt och tillhörighet.

Det som håller oss samman är inte den fysiska platsen eller arbetstiden. Det är idén, ritualerna, kontakten och viljan att skapa något. Vi använder samma verktygslåda som skapat tillhörighet mellan människor i urminnes tider. Samma verktygslåda som alla distribuerade grupper använder (fotbollslag, politiska/religiösa organisationer, globala företag).

Du får med dig enkla verktyg för att analysera behovet hos dig

Vi introducerar verktyg och tankar som hjälper dig i ditt arbete. Vilka symptom du ser ger en signal kring hur du kan stötta och stärka i just din organisation.

Se fram emot en rolig och informativ dag med konkreta verktyg.

Med oss under dagen har vi två av Wildfires konsulter.

Sebastian Wettemark – erfaren och uppenbarligen i någon mån uppskattad konsult som med kvickt sinne, några år på nacken och erfarenheter i bagaget ofta får kunderna att tänka “aaahaaa”. Rollen, att upptäcka och förmedla, är något han kommit att hålla kärt och se som sin livsuppgift och mening.

Thomas Dimming – Göteborgare med silver i tinningarna och guld i mun. Hur som helst, en rapp och påläst konsult med forskarperspektiv på värden. Eller som Thomas säger, det vi inte kan upprepa och mäta igen, är bara en avvikelse.

Varmt välkommen på digitalt seminarium

Var och När: Seminariet hölls 21 jan 2021. Se det i efterhand genom att anmäla dig i formuläret nedan.

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR