the culture
building
agency

Så lägger du upp ditt kulturår 2021

Digital lunchträning: forskning och Wildfires Changemodell

Hur använder du kulturarbetet för att stödja den strategi och förflyttning som ni har som företag? Vilka verktyg kan man använda för att få en kultur som består av vissa attityder och beteenden? Hur får man mer förändring, lärande eller kundfokus?

I detta Lunch&Learn pass går vi igenom hur man steg för steg bjuder in medarbetarna i en dialog som är engagerande och skapar affärsresultat. Vi går igenom HUR du bygger kultur genom att använda pulser och dilemman som verktyg.  Passet är ett utdrag från Wildfires mycket uppskattade kurs “KulturPilot“.

Lyssna till psykolog och metodchef Fredric Bohm som går igenom teorin bakom, och kundansvarig Robert Dybeck som delar med sig av praktiska exempel. Under seminariet får du också konkreta uppgifter att resonera kring så förbered dig gärna på några kortare interaktiva moment i små grupper.


Agenda

Kraftfulla verktyg för förändring

Forskning och Wildfires Changemodel
Fredric Bohm, psykolog, författare och metodchef Wildfire

Kultur byggs över tid och förändras inte över en natt. Wildfires Changemodell bygger på etablerad forskning och framtagna principer för kraftfull och varaktig beteendeförändring. Hur bör vi tänka när vi lägger upp vårt förändrings/förstärkningsarbete?

Så kan du jobba med kulturen 2021

Så lägger du upp kulturår och arbetar temabaserat
Robert Dybeck, medgrundare, kundkreatör och Kultur-PT

Med engagemang guidar Robert dig igenom exempel på hur du skapar och konkretiserar en inspirerande dialog kring er verksamhets gemensamma mål som på riktigt stöttar medarbetare att göra rätt i sin arbetsvardag. Hur gör jag det digitalt/fysiskt 2021?


Välkommen på seminarium

Tid: 12.00-13.30
Datum: 26/ 11 – 2020
Digitialt: Wildfires-style, med flera kameror & interaktiva moment.
Pris: Seminariet är kostnadsfritt

Anmäl dig här

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och GDPR