White paper: De viktigaste frågorna marknad bör ställa HR

Och vilka är de bästa svaren?

Bortom nöjda kunder finns guldet, ambassadörerna som tatuerar ditt företags namn på axeln och skriker ut till sina vänner vilket fantastiskt företag ni är. Ni har hjälpt dem i situationer som varit betydelsefulla, med ett hjärta som går ut över vad som kan förväntas. För att nå dit krävs medarbetare som brinner. Men hur får vi den typen av organisation? Vilka krav ställer det på kultur och ledarskap? Vad behöver du som VD eller marknadschef säkerställa för att få många ambassadörer och ett högt Net Promoter Score?

Detta whitepaper riktar sig till dig som är VD, Marknads- eller HR-chef. Vilka är de viktigaste frågorna du som VD/Marknadschef bör ställa till din HR-chef? Och vilka är de bästa svaren?

Rapporten är kostnadsfri. Fyll i din e-post så skickas rapporten direkt till dig.

9 frågor från marknad till HR