WEBINARIUM

2 frågor som gör dig relationssmart

Vi behöver varandra för att må bra

Människan är en social varelse som drivs av andra människor. Vi mår bra av att interagera med andra och efter parametern hälsa är just relationer den största faktorn för lycka och välmående. Vänner, familj, kollegor och kärleksrelationer, alla typer av sunda relationer tuttar helt enkelt på ett litet lyckofyrverkeri i oss. Våra hjärnor är inte heller i grunden programmerade för att skilja på familj och arbete, utan vi är skapade för att ha en liten grupp människor runt oss som vi bor, jagar, sover och umgås med. Vår egen lilla tribe helt enkelt. En insikt som gör att de flesta relationer vi har byggs på samma grundläggande principer, oavsett hur vi väljer att titulera dem. 

Vad gör oss lyckliga i en relation?

Är alla realtioner av godo? Nej. Är alla relationer givnade? Nej. Okej, men hur sjutton ska jag veta om mina relationer håller måttet? Magkänslan svarar såklart på mycket, men det finns även 2 enkla frågor som hjälper dig att sätta fingret på om din relation gör dig lycklig. Frågorna gäller alltså för alla typer av relationer, inte bara kärleksrelationer. 

Vad säger psykologen?

Lyssna till psykologen Fredric Bohm, medgrundare och produktutvecklare på Wildfire, även känd som psykologen i TV-programmet ”Gift vi första ögonkastet”.

Fredric delar med sig om vad forskningen säger om relationer och hur viktiga vi människor är för varandra. Med 10 års erfarenhet av parterapi har Fredric observerat 2 viktiga frågor som vi behöver ha koll på för att kunna avgöra om våra relationer gör oss just lyckliga. 

Detta och lite till kommer vi att belysa den 6 maj kl 12:00-13:00. 

Hoppas vi ses!

Hälsar Fredric och kompisarna på Wildfire

Datum & tid

Datum: 6 maj kl 12:00-13:00 
Plats: Zoom 
Pris: kostnadsfritt 

Vad vi kommer att prata om:

Kort om Fredric Bohm

Fredric är leg.psykolog, socionom, författare och en av Wildfires grundare. Han är även föreläsare och en av Sveriges mest bokade talare inom området attityder, värderingar, arbetsmotivation och relationer. Kanske har ni nyligen sett honom i TV-programmet ”Gift vid första ögonkastet” där han hjälper par att hitta kärleken?

Anmäl dig

Vill du också få kunskapen och verktygen för att bygga bättre relationer? Vad kul! Boka din plats här.

Boka min plats